The Perversely Emptying 340Tr - Baby I Need Your Loving

Vill lära mig

Posted June 8, 2017, 11:27 a.m. By samotnija Tags: Musik

Jag skulle så gärna vilja lära mig att spela gitarr det är så härligt och det är så fint. Jag började med att lära mig för många år sedan och jag kommer ihåg att det vara så kul och det var något som jag gärna skulle ha vilja t fortsätt. Det var när jag bodde i Australien som jag tog lektioner och lärde mig lite. Det var så kul men svårt också, vi var några tjejkompisar som tog lektioner samtidigt och vi hade väldigt kul när vi höll på.

Skulle vilja ta upp det igen

Ja det skulle verkligen vara kul att ta upp det igen och pröva och se om man kan kommer ihåg något av det jag lärde mig då. Man kanske kommer ihåg vissa ackord. Men som sagt så var det ett tag sen och jag har inte övat särskilt mycket efter det. Försökte lite grann när vi köpte en gitarr men det lev mest min man som spela och det tyckte jag var kul han är duktigare än mig så det blev ju fint och han spelade lite låtar för mig och det var ju väldigt fint.
Men det vore ändå kul att ta upp det igen och det måste jag göra snart. För det är något som ger glädje att få sitta och plinga lite och känna att man lär sig och blir duktigare, det är givande och väldigt rogivande att sitta och lära sig lite. Så det finns många bra anledningar till att ta upp det igen, måste bara få till det och se till att göra det.

För närman väl får in några ackord så är det inte så svårt att spela en enkelt låt och det är ju superkul att det går att göra det men några få ackord bara och då känner man sig jättebra.